PROFILE DESIGN

PROFILE DESIGN // Ontwerp & Realisatie van Websites, Huisstijl, Online Communicatie, Reclame.

bedrijf.jpg

BEDRIJF

Wij staan voor daadkracht en professionaliteit, maar uiteindelijk draait het om uw wensen.

"Uw Bedrijf en Uitstraling staan centraal"

Profile Design bestaat vanwege de vraag naar een Helder Internet. Een Internet met Media, Beeld en Communicatie. Zonder compromissen.
 

WAT DOEN WIJ
WEBSITES  //  IDENTITEIT  //  CURSUS WEBDESIGN  //  ONLINE STRATEGIE

 • Uw Website reflecteert uw verhaal
  Een heldere en smaakvolle indruk, dat kenmerkt onze websites. Koppeling met uw Sociale Media zoals Facebook en Twitter is uiteraard standaard.

 • Webshops met iDeal en Creditcard betalingen via het gerenommeerde SEOshop platform. U heeft alle mogelijkheden om uw Webshop te onderscheiden van andere concurrenten.

 • Online Strategie is een noodzaak Zeker voor uw bedrijfsuitstraling. Verhoog uw bekendheid via Facebook, Google+ en Twitter voor Zichtbaarheid.

 • Een Identiteit = Merkherkenning
  Een stijlvol Visitekaartje en Huisstijl als verlengstuk van uw Website. Dat regelen wij voor u.

 • Google & Zoekmachines
  Met Google Keywords wordt uw website sneller gevonden. Google Analytics geeft u perfect inzicht in alle statistieken.

 • Webdesign INTRO Cursus
  In 3 uur leert u de eenvoud van het hedendaags webdesign. U krijgt voldoende kennis om volledig uw eigen Website te ontwikkelen.

 

WEBSITE OF WEBSHOP?
websites // WEBSHOPS 

 

Onze Websites zijn zeer geliefd bij de hedendaagse klanten. Vooral vanwege de eenvoud. Smartphone en Tablet Apps voor Statistieken en Bloggen zijn inbegrepen. Zelf aanpassen? Geen probleem, een fluitje van een cent . ↵ 

CMS staat voor Content Management Systeem. Hiermee kunt u zeer eenvoudig pagina's toevoegen, aanpassen of verwijderen. Onze websites volgen de HTML5 standaard en zijn volledig compatible met uw computer, smartphone of tablet

Met al uw Webshop vragen kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee en vinden de weg naar uw Ideale Webshop! Wij werken met bewezen oplossingen en gerenommeerde platformen zoals SEOshop en WordPress